Thursday, December 1, 2011

Itaalia 16. päev

 Hommikul hüppasime korra Euroformist läbi, et Sandrale meie eelmise nädala bussipileteid ära viia. No tee mis tahad aga mulle see inimene lihtsalt ei sümpatiseeri. Istus seal ja seletas meile, et kui meil on probleemi siis me peame temale teadma andma kuna tema vastutab meie heaolu eest Itaalias. Kui midagi keegi küsima läheb saame üldjuhul kõik eitavad vastused. Ühesõnaga läheksin 100% ennem Linda köest abi küsima kui tema käest.
 Talli läksime ikka sama busiiga millega tavaliselt. Alustuseks käis Ciccio sõitmas ja vaatasime ta trenni.Peale seda pesime ta hobuse ära. Ciccioga samaaegselt sõitis ka Marlin. Kui ta lõpetas siis vaatasin hobuse turja ja see oli lõhki (seda nähes hoidisn vägisi pisaraid tagasi). näitasin seda siis Marlinile (hobuse omanik). Ja ta mhm ...ahah...okei. Rääkisin talle, et kui ta midagi ette ei võta on see hobune tal varsti läbi. Kusjuures hobune on megahea. Liigub all ilusti ja tal on potensiaali. Lubas, et ostab uue sadulapehmenduse (tegelikult oleks vaja lasta haaval paraneda ja siis tuleks hobuse turjaga sobiv sadul leida). Tohterdasin teda siis natuke ja pesin ära ning panin kuivama. Samal ajal läks Elli Elektraga sõitma. Kui ta lõpetas siis pesin Elektra ära. Vahepeal tõi Maarja Calita ja pani ta valmis ning läksime sõitma. Põhiliselt tegime traavi ja hüppasime ka mõlemad. Kui lõpeatsime siis järgnes tavaline rituaal (puhastus+pesu+kuivatus). Enne kui Calita tagasi boksi panin puhastasin ta jootja ära ja kammisin teki puhtaks.
 Õhtul kui Rendesse jõudsime käisime söömas ja hiljem koju ja siis kohe uuesti välja. Käisime Maarjaga jalutamas ja jäätist söömas. Kas pole mitte romantiline. Jahm ... kõis mehed kükitavad kuskil jalkapubides ja lürbivad õlut. Pole hullu homme jälle.  

2 comments:

  1. kuule...mis loogika järgi sa neid päevi loendad..:Dpraktikapäevikusse paned ka, kuidas sa pubides ja baarides käid, kolmeni magad ja poisid sind suudelda tahavad?:D

    ReplyDelete
  2. Mmmm... ei ma praegu lihtsalt kirjutan ja hiljem sordin välja vajamineva teksti ja pubidesköigust ma päevikus ei kirjuta:D

    ReplyDelete