Wednesday, April 27, 2011

3. päev

 Nagu tavaliselt jootsime esmalt ruunad ära. Peale seda panime Russelile päitsed pähe. Peale seda alustasime Rautsikuga, keda puhastasime ja kasusime jalgu.
 Teisena võtsime ette Robinsoni, kellele me seekord ka suulisi proovisime (olevat pidand pelgama). Natuke vehkis peaga ja tagurdas aga kui suulised juba suus olid polnud midagi hullu (mängis ja nätsutas neid). Jällegi harjutasime sadulatekkiga (Robinson oli täiesti okei sellega). Tegime korde otsas survele allumist, alguses abilisega ja pärastpoole nii, et abiline käis ilma nöörita paari meetri kaugusel kaasa.
 Kolmas oli Atil. Temaga plaanisime samu asju teha, mis Robinson. kuid kuna Atile ei meeldind kui midagi tal tagujalgade tagant on siis jätsime viimase harjutuse ära.
 Neljas oli Ramses. Temaga tegelemine jäi poolikuks, kuna Russel ja Risling murdsid läbi täkkude pool olevast karjusest ning kolistasid metall aia otsas. Lasime Ramsese koplisse tagasi ning hakkasime aeda parandama.
 Rislingu ja Russeliga tegelesime koplis. Puhastasime ning katsusime jalgu. Risling oli valvas kuid suhteliselt rahulik. Alguses kartis nööri (kunagi olevat kordesse jalgupidi kinni jäänud), kuid hiljem sai aru, et nöör ei söö teda ära.
 Viimasena liikusime alla märade juurde. Puhastasime ühe mära kabjad, ning hiljem Marilin hoidis Leedit, kui Aivar tal jalgu värkis.

No comments:

Post a Comment