Wednesday, April 27, 2011

4. päev

 Esimese asjana ruunadele vesi, peale seda tegime oma ajutisele treeningplatsile mulgu (et noorte hobustega ei peaks üle maas vedeleva karjuse minema).
 Alustasime Atiliga. Panime sadula selga, ning Marilin turnis tooli abil. Kõik oli okei, nii siis Marilin istus sadulasse . Kuid siis ehmus Atil, selle peale, et tema jalg takerdus tooli ning see jäi talle jalgu. Kihutas minema Marilin seljas, ning siis oligi Marilin juba peapidi võsas. Ati oli ehmunud küll, kuid pidas üsna pea kinni ning rahulikult läksin tema juurde ja võtsin ta kinni. Peale seda turnis Marilin veel natuke. Tundub, et mingit ületamatut traumat Atile ei jäänud.
 Robinsoni harjutasime jällegi suulistega. Valjaid lasi probleemideta pähe pann. Sadula panime ka selga ja jalutasime temaga. Suhtus kõigesse ülima rahulikkusega.
 Rautsikut puhastasime ning Marilin näppis jagu ning tõstis esimesi ka üles, kuid ei puhastanud. Rautsik ei taha veel eriti edukalt paigal seista ning oma jalgu üles anda.
 Ramsesega tegime samu asju, mis Robinsoniga. Sadulasse suhtus normaalselt. Täna oli närviline ning rahmeldas palju.
 Rislingut ja Russelit näppisime seekord eraldi, teised kaks panime samal ajal boksidesse kinni. risling lasi enam vähem kõiki jalgu katsuda. Tagumiste jalgane näperdamine ei meeldimnud eriti, kuid vehkima ta nendega ka ei hakanud. Russel lasi esijalgu katsuda kuid kui tagajalgade juurde järg jõudis siis muutus närviliseks.
 Kui olime täkkud uuesti koplisse lasknud siis esimese raksuga jooksid nad jälle omapoolse karjuse maha. Niisiis pidime seda parandama- jälle. Russelil olid päitsed ühe kõrva pealt üle tulnud ning Marilin ajas teda tubli aja taga, et neid talle korralikult pähe saada.
 Sellele järgnes 15 minutiline lõunapaus. Peale seda läksime alla märade juurde. Puhastasime kõigil peale nelja (2 ei lasknud päitseid pähe panna ja kaks tegime eile ära) kabjad ära. Enamustel saime ikka kõik neli jalga tehtud kuid ühel tegime ainult esijalad ja Ruubit ainult puhastasime, kuna talle ei meeldinud jalgade katsumine. Sellega harjutamiseks läheb veel aega.

No comments:

Post a Comment