Wednesday, April 27, 2011

5. päev

 Viisime ruunadele vett. Hobustes oli esimene Atil. Tegime eeltööd ohajmiseks. Kuna ta ei kannata , et tal midagi jalgade juures on võttis aega kordega harjutamine. Korde oli sedelga ülemises rõngas ning mina liigutasin seda külgede vastas. Suteliselt rahulik oli aga üle selja viskamise peale tegi sutsu nägusid.
 Teisena tegelesime Rautsikuga. puhastamise ajal seisab rahulikult kuid kui järg jalgade katsumiseni jõuab ei taha enam paigal püsida. Käisime jalutamas meie ajutisel platsil. Raske on Rautsiku tähelepanu saada. Platsil jälgis kõike muud kui inimest. Siiski natuke saime jalutada, tegime peatusi ja taandamist.
 Ruunadest viimane oli Robinson. Temaga tegime sama, mis Atiliga. Kuna tal oli sellest täiesti savi panime kaks kordet sedelga külge. Ka sellesse suhtus ta rahulikult. Homme saame korded juba loodetavasti päitsete külge panna.
 Ramsesega tegime sama mida Robinsonigagi. Tema puhul oli imelik see, et puhastamise ajal rahmeldas ta palju, kuid kui platsil tööd tegime siis oli nagu vana rahu ise.
 Rislingul ja Russelil katsusime jalgu ning puhastasime neid. Nagu tavaliselt oli Risling üsnagi okei sellega...rahulik, lasi harjata ja jalgu näperdada enam vähem aga Russel oli üpriski ebakindel.
 Täna me kõiki märasid ei teinud, ainult nooremaid. Kõigil saime jalad tehtud peale Ruubi, keda puhastasime ja näperdasime niisama. Suur plaan oli ka Reedele ja Rose'ile päitsed pähe panna, kuid siis pani terve kari galoppis minema ja me ei hakanud neid taga ajama. Pärast jääme alla ka veel.
 Lõpetuseks vedasime ruunadele veel vett juurde.

No comments:

Post a Comment