Thursday, April 28, 2011

6. päev

 Taas vedasime esimese asjana ruunadele vett.
 Esimeseks oli Robinson. Alguses kiire meeldetuletus, mis asi korde ta tagumiku vastas on. Kui see meeles siis võtsime juba edasi ja panime korded sedelgast rõngastest läbi ja päitsete külge. Alguses käisime mõne ringi nii et korded niisama olid ja üsna kohe hakkasime vaikselt nõudma ka. Peatuse märguandest sai kohe aru. Edasi liikumisega läks natuke kauem aega, kuid ka see tuli üsna lihtsalt.

 Atiliga on endiselt probleem see, et kõik mis jalgade läheduses on paha. Kuid tema juures on hea see, et hobune 100% jälgib inimest. Alguses hõõrus Marilin teda kordega, kuid juba selle peale astus eest ära...Selle peale võtsime kasutusse tehnika, et niikaua on korde tema vastas, kuni ta seisma jääb, siis võtab ära ja järgneb patsutus kaelale. Igatahes lõpuks lasi ta mõlemalt poolt kordega kõik kohad üle käia ise rahulikult seistes. Panime korde sedelga keskmisesse rõngasse ja Marilin lasi korde külgede vastu ja loopis üle selja...sellesse suhtus võrdlemisi rahulikult.
 Rautsik endiselt ei kavadse meile jalgu anda, lisaks sellele ta ei kavadse eriti seista ka..vähemalt siiamaani ei kavadsenud...täna ta lõpuks isegi seisis. Marilin tegi samamoodi, hoidis kätt jalal nii kaua kuni ta sellega vehkles ning kui ta pani jala ilusti maha võtis käe ära ja patsutasime teda. lõpuks lasi jalgu katsuda, kuid veel neid üles ei kiskunud, ta lihtsalt viskab pikali selle peale.
Harjutasime teda ka sadulatekiga, üsna uus ja üllatav oli tema jaoks, kuid midagi hullu polnud. Natuke kõndisime ka käekõrval.
 Ramsest vaid puhastasime ja tõstsime jalgu. Kahjuks ta kõhis nii hullult et ei tahtnud piinata teda.
 Rislingu tõime seekord lasipuu äärde, puhastasime ja katsusime jalgu(varem tegime seda koplis samal ajal kui teised täkud oli pandud boksidesse)
 Russeliga olen avastanud et ta seisab täiesti rahulikult ja laseb ennast puhastada siis kui Marilin teda hoiab. Ta nuusib teda ja laseb sügada, kuid kui mina teda hoian ja Marilin puhastab siis Russeli põhirõhk on sellel et ta keerab tagumikku koguaeg eest ära, et näoga olla Marilini juures mitte minu poole vaadata. Kas ta ei usalda Marilini enda keha kallale või siis ta tunneb just siis ennast paremini kui Marilin teda hoiab. Aga temaga oli puhastamine ja jalgade katsumine, mida ta eriti teha ei lasknud, kuid millele ta ka midagi hullu ei teinud kuna ta oli liiga ametis Marilini nuusutamise ja sügamisega. 
 Kella kolme paiku suundusime märade juurde. Puhtaks tegime Adli, Reserva, Rulli, Rioha ja Emmeliine jalad, Rubit vaid puhastasime, Rose ja Reede ei lase päitseid pähegi panna ning Leedi, Risti ja Roosi olid kopli teises otsas. Enamuste nimed on peas. (y) Progress !

2 comments:

  1. KUULE..:Djärgmine kord kui sa copy -paste teed siis arvesta sellega et mina kõndisin robinsonil ebavajalikuna kaasas:dsina olid ohjade otsas

    ReplyDelete
  2. sry ... juhtub . Ega kui ma seda eile öhtu st öösel tegin siis ma enam eriti adekvaatne ei olnud. Endaarust töötasin köik tekstid läbi vms aga jh ...

    ReplyDelete